Sunday, 17 July 2011 | By: Abdul

Sibuk

Bismillah hirrohmaa nirrohim..

Assalamualaikum wbt..bile tuan punye blog sibuk dengan study,kaklong jelah tolong update. Tuan blog ni muda lagi,umo baru 13 tapi gatal nak buat blog jadi cmni la huhu.

Apa pun ana ucapkan terima kasih kepada yg sudi follow blog ni walaupun blog ni akan jarang update,maaf ye semua.

Kemungkinan blog ni akan di update time cuti sekolah je kot. Kalau kaklong die rajin mungkin xberdebu la umah ni ahaks :p

Sedikit maklumat tentang tuan umah ni,bernama Abdul Razzaq,berumur 13 tahun dan masih belajar di Sek.Tuanku Abdul Rahman Ipoh. Anak ke 6 dan merupakan satu2 nye anak lelaki ummi dan abahnye muahaha. Kesian takde kawan >_<

Sekali lagi ana ucapkan terima kasih kepada yg sudi singgah dan follow blog ni dan maaf kerana jarang update. Ade masa ana update lg. Assalamualaikum wbt

36 comments:

WuMing said...

Ok tuu dah ada blog... tak selalu pun tak apa.. asalkan ada...

Syuxer said...

mudanya dia..:)..xpe pentingkan pelajaran dulu..:)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

bilanak cuti sekolah ..nak baca post baru

Abdul said...

wuming : hehe thanks :p

Abdul said...

syuxer : yup,mmg muda lg,masih sekolah tu yg x update2 lg hehe :p

Abdul said...

brutalsolo : insyaAllah..tggu raya nnt kot hehe

WuMing said...

Hah... jangan lupa hantaq mai Penang... Ok... dah follow sini...Tq

Abdul said...

wuming : hehe insyaAllah..terima kasih :)

man yusoef said...

kecik2 mana bole ada blog..haha

lilypelangi said...

belajar rajin2 ye dik .

sampaikan salam yer :D

Abdul said...

man yusoef : amboi2 hahaha

Abdul said...

lilypelangi : insyaAllah,terima kasih :)

Anif Abdullah| AA said...

singgah cni ^^

L said...

jalan2 sambil beri senyuman, nk bawak milo td tp xleh pose kaaan.. huhuhu selamat bepose!
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html#

YanaMIB said...

time weekend xleh update blog ke?? hihi salam kenal juge..and slmt berpuasa =)

Nor Fadila Rosli said...

eh..ingat kan blog perempuan...lelaki rupenye..adik blajar rajin2 ye..:)

Faidhatul Arfah said...

wahahaha (:

Abdul said...

Kak Yana : Die duk asrama jd susah ckt,kalau duk umah len la kan hehe

Abdul said...

Nor Fadila Rosli : ingt blog perempuan sbb pe erk hehe,klu tulisan tu kaklong die yg tulis mgkin sbb tu kot :p

Abdul said...

AA,L,Faidhatul Arfah : terima kasih :)

Amri Abd Rani said...

follow memollow... meriahkan dunia blog... salam perkenalan...

Abu Huzaifah said...

muda btul... :)..

Umie Artoqiemie said...

slamat dtg ke dunia BLOG.

L said...

dtg sini ... =)

sy syg awak?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

fiq. said...

wah, baru 13 tahun,, celik it ni,hehe, t free mai la Blogwalking okeh =]

sitihanisahali said...

baik nye kak long......hehe :)

Lynn said...

ololo..comelnyer..13 tahun pun boleh buat belog..jgn risau yer..^_^

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Da follow...

sma la ngn adk laki sy..sorang je laki :)

azamfillah... said...

bagus2..best blogni....

sobri yaacob said...

x selalu updte pun x pe..
janji apa yg nak dkongsi dpt dkongsi bsama :)

sobri yaacob said...

x selalu updte pun x pe..
janji apa yg nak dkongsi dpt dkongsi bsama :)

belog|amiyo said...

bz nya.. sama la kita. :P

teha said...

wah ! mude lagi.. :)

merahitujambu said...

napa dear??awk sakit ke??jg dri mkn ubat tau

YanaMIB said...

dahulukan mana yg penting..update blog kemudian pn xpe =)



p/s: xingt la last week gi alamanda hr apa..tp mmg ada la pi sana..hihi xyah aa malu tego..kitorg x mkn org =)

Woofer Storm said...

kecil2 lagi ada dah blog,ok la tu..mgkn akan jadi blogger terbaik satu masa nanti..hehee

bila nak tolong update blog sy yg buruk ni??hehee sy pun malas la nak update..